IMCDb Forum
Send an answer to a topic: Site/Ad Issues
Subject
Bold [b]Text[/b] Italic [i]Italic[/i] Underline [u]Underline[/u] Strike Out [strike]Strike Out[/strike]
Email [email=nobody@nobody.org]Name[/email] Link [url=http://www.website.com]Text[/url] Anchor [anchor]Name[/anchor] Image [img]http://www.website.com/image.jpg[/img]
Align Left [align=left]Text[/align] Centered [align=center]Text[/align] Align Right [align=right]Text[/align] Text Justify [align=justify]Text[/text]
Color [color=#000000]Text[/color] Highlight [highlight=pascal]Text[/highlight] Widgets Smileys :code: [:code] HTML to BBCode converter Word to BBCode converter
Preview Spell Checker

Copy Paste Cut Select All
Clear Insert Date Insert Time Insert Date and Time Insert your IP
List [list=square][item]BlaBla[/item][/list] Numbered List [list=decimal][item]BlaBla[/item][/list]
Quote [quote=name]Text[/quote] Spoiler [spoiler]James is the murderer![/spoiler]
Uppercase [uppercase]Text[/uppercase] Lowercase [lowercase]Text[/lowercase] l33t [l33t]I'm a Nerd[/l33t] Sub Script [sub]Text[/sub] Super Script [sup]Text[/sup] Size of Text [size=8]Text[/size]

Options
 
 
 
 
Baube
By forum issue i meant regged users : 0 while being logged in

or the opposite, my name being in the regged users list while i was not logged in

i did not had any problem clicking on the links
chicomarx
You can add an exception in Adblocker Ultimate for IMCDb pages.
Baube
funny, i have AdBlock Ultimate and it didn't did this

but the forum issue is there for me too
chicomarx
Yep, solved by disabling Adblocker Ultimate. Thanks.
I installed it because I was still seeing Youtube commercials despite an adblocker and this one works.
kegare
@Sandie - had the same issue and had to force desktop mode to be able to post, now it fixed itself somehow in mobile mode

@chico Not getting it on 72.0.1 (64-bit) with or without Adblock/uBlock Origin. Might be an add-on you have installed?
chicomarx
Forum issue in Firefox, has been going on for a while:
http://home.scarlet.be/jdc/misc/imcdbforum.jpg
Links to several threads and posters aren't clickable: 'Sandie', 'Porsche 914...', 'eriqx'
Links to subforums General and Contributions still work.
Sandie
Now appears to be impossible for me to post comments via phone as the reply box covers the post comment one.

https://i.ibb.co/BLyszQf/Screenshot-20200110-091722-com-android-chrome.jpg
Gamer
Yes, I've been getting that with Vodafone as well. On the phone, every time I click a link, a new tab opens. This was annoying but didn't disturb me any longer until it got to the point that when I clic
antp
Yes, that's a paid link, it is there since long time
Category :  






Ada
CSS
Cobol
CPP
HTML
Fortran
Java
JavaScript
Pascal
Perl
PHP
Python
SQL
VB
XML
Anon URL
DailyMotion
eBay
Flickr
FLV
Google Video
Metacafe
MP3
SeeqPod
Veoh
Yahoo Video
YouTube
6px
8px
10px
12px
14px
16px
18px
Sign In  :: Sign Up  :: Lost your login or your password?
KelCommunity.be :: © 2004-2020 Akretio SPRL :: Powered by Kelare