IMCDb Forum
Send an answer to a topic: Site/Ad Issues
Subject
Bold [b]Text[/b] Italic [i]Italic[/i] Underline [u]Underline[/u] Strike Out [strike]Strike Out[/strike]
Email [email=nobody@nobody.org]Name[/email] Link [url=http://www.website.com]Text[/url] Anchor [anchor]Name[/anchor] Image [img]http://www.website.com/image.jpg[/img]
Align Left [align=left]Text[/align] Centered [align=center]Text[/align] Align Right [align=right]Text[/align] Text Justify [align=justify]Text[/text]
Color [color=#000000]Text[/color] Highlight [highlight=pascal]Text[/highlight] Widgets Smileys :code: [:code] HTML to BBCode converter Word to BBCode converter
Preview Spell Checker

Copy Paste Cut Select All
Clear Insert Date Insert Time Insert Date and Time Insert your IP
List [list=square][item]BlaBla[/item][/list] Numbered List [list=decimal][item]BlaBla[/item][/list]
Quote [quote=name]Text[/quote] Spoiler [spoiler]James is the murderer![/spoiler]
Uppercase [uppercase]Text[/uppercase] Lowercase [lowercase]Text[/lowercase] l33t [l33t]I'm a Nerd[/l33t] Sub Script [sub]Text[/sub] Super Script [sup]Text[/sup] Size of Text [size=8]Text[/size]

Options
 
 
 
 
antp
I guess it depends on the time too. Right now (morning in Europe it works well) but yesterday in the evening it seemed slow.
I don't know if it is a temporary high traffic due to bots crawling/indexing the site, or if the database becomes a little too big to deliver correct performance. The site was not designed optimally at first, especially not counting the fact that there could be hundreds of thousands of vehicles listed.
dhill_cb7
Thought this thread was only for ad issues. Oops can you please delete the thread i just created.

I am having a lot of unresponsive/loading issues with the site lately.

Tried on my ipad/iphone/computer. Tried switching houses and it is still the same.

Any insight would be greatly appreciated.

Thank you.
Baube
since we're a car-related website... Autobots ? :whistle:
karoomay
Why are there so many bots lurking there? Are they trying to spy on us? :tongue:
antp
:ohwell: The server does not seem to heavily loaded though.
Usually when it happens it is because there are bots crawling the comments page.
edit: right now I see from the logs that both Bing & Google are on it :kiki:
and these ones too:
http://ahrefs.com/robot/
https://aspiegel.com/petalbot
Maybe that's a little too many bots
karoomay
The same has been happening to me from my end.
night cub
Site has been very sluggish today, at least for me. Editing it taking forever.
antp
The ad has been blocked, so that one should not occur any more.
antp
:ohwell:
Such are very annoying.
To report ads, I need the time it happened, the source page (the page of the site where you were) and your IP address (which you can send via private message)
night cub
I gotten this re-direct a couple times now when on my laptop using Chrome on the main site. Looks like a bad ad that's forcing the redirect:

http://pics.imcdb.org/9656/redirect.jpg
Category :  






Ada
CSS
Cobol
CPP
HTML
Fortran
Java
JavaScript
Pascal
Perl
PHP
Python
SQL
VB
XML
Anon URL
DailyMotion
eBay
Flickr
FLV
Google Video
Metacafe
MP3
SeeqPod
Veoh
Yahoo Video
YouTube
6px
8px
10px
12px
14px
16px
18px
Sign In  :: Sign Up  :: Lost your login or your password?
KelCommunity.be :: © 2004-2020 Akretio SPRL :: Powered by Kelare