IMCDb Forum
General  » Your Browser Issues at imcdb.org site
Category :  
« Previous topic
Direct link to this message Edit  Quote  Add this message as quote for multiple quotes  Delete  Top  Bottom
Your Browser Issues at imcdb.org site
Published 15/04/2021 @ 14:54:57, By rjluna2
I would like to start a thread for those who has issues with the browser at imcdb.org site.

I'll start here:

The Microsoft Edge Chromium does not refresh (F5 Key) main picture after it has been replaced. For example, I have visited https://imcdb.org/vehicle_485336-Ford-LTD-Crown-Victoria-1986.html and had a new picture replaced there. I revisited the same page, it still displays the old picture. I refreshed with (F5 Key) and cleared the cache, but the problem persist. The thumb at the main movie page does contains the new picture there :confused:

It seems not have a problem with old Microsoft EdgeHTML or other browser.

I currently using Waterfox browser to work on these picture updates there.
Direct link to this message Edit  Quote  Add this message as quote for multiple quotes  Delete  Top  Bottom
Your Browser Issues at imcdb.org site
Published 16/04/2021 @ 08:38:54, By antp
It is a know problem of Chrome not to refresh its cache for static pictures (though that if you delete the cache it is weird...)
Sometimes via Ctrl+F5 rather than just F5 it helps.
What you can try is display just the picture via right click on it and "open image in a new tab", then force refreshing it there.
Direct link to this message Edit  Quote  Add this message as quote for multiple quotes  Delete  Top  Bottom
Your Browser Issues at imcdb.org site
Published 17/04/2021 @ 14:41:16, By rjluna2
That works :smile:
Add Reply  - Category :  
Sign In  :: Sign Up  :: Lost your login or your password?
KelCommunity.be :: © 2004-2021 Akretio SPRL :: Powered by Kelare