IMCDb Forum
General  » Site/Ad Issues
Category :  
« Previous topic
Reminder of the previous message
Direct link to this message Edit  Quote  Add this message as quote for multiple quotes  Delete  Top  Bottom
Site/Ad Issues
Published 31/07/2020 @ 03:38:56, By night cub
Site has been very sluggish today, at least for me. Editing it taking forever.


Direct link to this message Edit  Quote  Add this message as quote for multiple quotes  Delete  Top  Bottom
Site/Ad Issues
Published 31/07/2020 @ 15:54:56, By karoomay
The same has been happening to me from my end.
Direct link to this message Edit  Quote  Add this message as quote for multiple quotes  Delete  Top  Bottom
Site/Ad Issues
Published 31/07/2020 @ 16:01:53, By antp
:ohwell: The server does not seem to heavily loaded though.
Usually when it happens it is because there are bots crawling the comments page.
edit: right now I see from the logs that both Bing & Google are on it :kiki:
and these ones too:
http://ahrefs.com/robot/
https://aspiegel.com/petalbot
Maybe that's a little too many bots

Latest Edition: 31/07/2020 @ 16:05:19
Direct link to this message Edit  Quote  Add this message as quote for multiple quotes  Delete  Top  Bottom
Site/Ad Issues
Published 31/07/2020 @ 20:06:54, By karoomay
Why are there so many bots lurking there? Are they trying to spy on us? :tongue:
Direct link to this message Edit  Quote  Add this message as quote for multiple quotes  Delete  Top  Bottom
Site/Ad Issues
Published 31/07/2020 @ 22:00:01, By Baube
since we're a car-related website... Autobots ? :whistle:
Direct link to this message Edit  Quote  Add this message as quote for multiple quotes  Delete  Top  Bottom
Site/Ad Issues
Published 01/08/2020 @ 22:19:54, By dhill_cb7
Thought this thread was only for ad issues. Oops can you please delete the thread i just created.

I am having a lot of unresponsive/loading issues with the site lately.

Tried on my ipad/iphone/computer. Tried switching houses and it is still the same.

Any insight would be greatly appreciated.

Thank you.
Direct link to this message Edit  Quote  Add this message as quote for multiple quotes  Delete  Top  Bottom
Site/Ad Issues
Published 02/08/2020 @ 10:36:52, By antp
I guess it depends on the time too. Right now (morning in Europe it works well) but yesterday in the evening it seemed slow.
I don't know if it is a temporary high traffic due to bots crawling/indexing the site, or if the database becomes a little too big to deliver correct performance. The site was not designed optimally at first, especially not counting the fact that there could be hundreds of thousands of vehicles listed.
Add Reply  - Category :  
Add Reply
Bold [b]Text[/b] Italic [i]Italic[/i] Underline [u]Underline[/u] Strike Out [strike]Strike Out[/strike]
Email [email=nobody@nobody.org]Name[/email] Link [url=http://www.website.com]Text[/url] Anchor [anchor]Name[/anchor] Image [img]http://www.website.com/image.jpg[/img]
Align Left [align=left]Text[/align] Centered [align=center]Text[/align] Align Right [align=right]Text[/align] Text Justify [align=justify]Text[/text]
Color [color=#000000]Text[/color] Highlight [highlight=pascal]Text[/highlight] Widgets Smileys :code: [:code] HTML to BBCode converter Word to BBCode converter
Preview Spell Checker






Ada
CSS
Cobol
CPP
HTML
Fortran
Java
JavaScript
Pascal
Perl
PHP
Python
SQL
VB
XML
Anon URL
DailyMotion
eBay
Flickr
FLV
Google Video
Metacafe
MP3
SeeqPod
Veoh
Yahoo Video
YouTube
Sign In  :: Sign Up  :: Lost your login or your password?
KelCommunity.be :: © 2004-2020 Akretio SPRL :: Powered by Kelare